I'm on CLASSIC!!!!!!

View previous topic View next topic Go down

I'm on CLASSIC!!!!!!

Post  rkb27 on Sat Jan 07, 2012 10:22 pm

Will be multiple times today. FINALLY got it to work. Just had to delete 1.0 jar and it ran fine. Don't worry I can redownload it if need be.
avatar
rkb27
lvl 6
lvl 6

Posts : 311
Points : 428
Reputation : -1
Join date : 2011-07-31
Age : 20

View user profile

Back to top Go down

Are on right now?

Post  perryboyno13 on Sat Jan 07, 2012 10:59 pm

It says some one is in the server but everytime I try to log in it says the server is down.
avatar
perryboyno13
lvl 5
lvl 5

Posts : 216
Points : 354
Reputation : 4
Join date : 2011-10-19
Age : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: I'm on CLASSIC!!!!!!

Post  rkb27 on Mon Jan 09, 2012 12:11 am

Ya i rebooted it cause of lag then I couldn't connect anymore Sad. I WILL FIX THIS
avatar
rkb27
lvl 6
lvl 6

Posts : 311
Points : 428
Reputation : -1
Join date : 2011-07-31
Age : 20

View user profile

Back to top Go down

dfsdghsrgffadsa

Post  ashwin552 on Mon Jan 09, 2012 2:57 am

RKB if u havent Update wom to 2.6 it has the real server lists

ashwin552
lvl 5
lvl 5

Posts : 264
Points : 411
Reputation : 1
Join date : 2011-08-09
Age : 20
Location : Texas

View user profile

Back to top Go down

Re: I'm on CLASSIC!!!!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum